KNHS COLLEGE TOUR – ‘Zoektocht naar de eenvoud van de rijkunst’

Op 7 oktober 2020 komt Olympisch springruiter en trainer Albert Voorn naar Ermelo voor een KNHS College Tour ‘Zoektocht naar de eenvoud van de rijkunst’. Deze avond laat Voorn zien hoe je op de makkelijkste manier goed paard kunt rijden.Vanwege de extra Coronamaatregelen die gelden vanaf 29 september, is het helaas niet mogelijk om deelnemers aan de KNHS College Tours naar Ermelo te laten komen. We geven we je graag de mogelijkheid om deze College Tour thuis via een livestream op live-sport.tv te volgen. Tijdens de livestream is het mogelijk om via WhatsApp vragen aan Albert te stellen.

Albert: “Iedereen rijdt en doet dingen op verschillende manieren, er bestaan veel verschillen dat kan je alleen al zien aan hoe ruiters en amazones anders in het zadel zitten. Veel heb ik geleerd van anderen maar zeker zoveel heb ik per toeval ontdekt, ontdekt door altijd te blijven zoeken of dat het nog makkelijker kan.” Voorn verschijnt deze avond zelf te paard en begeleidt een drietal springruiters in de baan. Uiteraard is er deze avond ook veel ruimte voor het stellen van vragen door de kijkers naar de livestream.

Ben je verhinderd op 7 oktober? Geen probleem, de livestream is drie dagen beschikbaar. Kies een moment en tijd welke jou het beste uitkomt en kijk deze interessante College Tour thuis vanuit je luie stoel.

Datum: 7 oktober 2020
Tijd: 19:00 – 21:00 uur
Prijs leden: € 20,-
Prijs niet-leden: € 30,-
(Voor €25,75 ben je een heel jaar lid van de KNHS en kun je profiteren van heel veel voordeel. Klik hier voor meer informatie)
Theoriepunten voor instructeurs met een licentie: 50 theoriepunten op de basiskwalificatie.

“Zoektocht naar de eenvoud van de rijkunst” – Albert Voorn